Boek een vakantie naar Zuid-Europa en hervind je energie

Boek een vakantie naar Zuid-Europa en hervind je energie

Als de dagen koud zijn en de lucht somber, dan is het tijd om een vakantie naar Zuid-Europa te boeken. In de luxe resorts aan de Middellandse Zee kom je helemaal tot rust in het weldadige klimaat. In onze winter is het aan de kusten van Zuid-Spanje en in de Turkse Rivièra nog steeds uitstekend weer. En als je slim gebruik maakt van last minute deals hoeft het bovendien geen fortuin te kosten om je heil te zoeken in het zuiden. Daarbij boek je tegen hoge kortingen de vluchten en de appartementen die anders ongebruikt zouden blijven.

[IMAGE=cHZ6jYejZt1z.jpg]

Kies voor een resort met uitstekende service in een klassiek vakantieland

[IMAGE=cN34qFbqN4yV.jpg]

Al sinds de 19e eeuw zijn de kusten van Italië, Spanje en Zuid-Frankrijk een geliefd toevluchtsoord voor Noord-Europeanen. Het water is hier warm, de natuur mooi en de steden staan vol met historische monumenten en klassieke cultuur. Ook als je even helemaal klaar bent met je baan en je worksystem, zijn deze landen de meest toegankelijke om te genieten van de warmte. Het boeken van een verblijf in een hotelkamer met uitzicht over de Méditerranée is natuurlijk een optie. Dan ben je zelf vrij om de rest van je vakantie invulling te geven en op zoek te gaan naar de mooiste plekken en beste restaurantjes. Maar als je kiest voor volledige zorgeloosheid, boek dan een verblijf bij een toeristisch resort. Hier geniet je uitstekende voorzieningen in een luxe appartement of bungalow. In zo’n resort kun je genieten van de zon aan de rand van een groot zwembad met een cocktail in je hand. Als je wilt hoef je niet eens van het resort af, want er zijn vaak grootschalige sportvoorzieningen en live entertainment. Geniet van de Middellandse Zee-keuken en van internationale gerechten aan de onbeperkte ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten. En ga mee met georganiseerde excursies het binnenland in, zodat je het thuisfront toch een paar spannende foto’s kunt laten zien.

Ga avontuurlijk en kies voor één van de nieuwe vakantielanden in Zuidoost-Europa

In het oosten van de Middellandse Zee zijn er landen waar het klimaat even gunstig is en die nog veel minder aan het massatoerisme meedoen. Hier heb je een authentieke ervaring in een streek waar niet één van je vrienden of familieleden ooit is geweest. De nieuwe vakantielanden hier, zoals Noord-Macedonië, Bulgarije, Kroatië en Albanië hebben ongerepte kusten en een voor ons onbekende, maar erg interessante geschiedenis. Grootschalige resorts zoals in Spanje en Turkije zul je hier tevergeefs zoeken. Aan de andere kant zijn de prijzen voor verblijf en voedsel hier het laagste van Europa. Ga dus voor iets geheel nieuws en boek een avontuurlijke en verfrissende vakantie naar Zuidoost-Europa. Door de warme atmosfeer, de unieke ervaringen en de prachtige omgeving is dit een vakantie waar je gegarandeerd 100% opgeladen weer vandaan komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *