Modestad Helsinki

Modestad Helsinki

De Finse hoofdstad Helsinki (Helsingfors) wordt doorgaans niet als modestad beschouwd, omdat steden als Milaan, Parijs en London reeds bekend staan als dé modesteden van Europa. De meeste mensen zijn dus al gauw geneigd om naar een van de drie clichématige steden af te reizen wanneer zij graag een modestad bezoeken.

Verrassende Finse mode

Houd jij van exclusieve, hoogkwalitatieve en duurzame mode? Dan zou je kunnen overwegen om eens een citytrip naar Helsinki te maken. Neem je kind(eren) gerust mee, want ook de Finse kinderkleding is hip, net zo modieus als de kindermode die bij https://kidsbrandstore.nl verkrijgbaar is. Bovendien is de hoofdstad van Finland minder druk dan Parijs of London. In Helsinki kun je relaxed shoppen en ontdek je de stijlvolle dames-, heren- en kinderkleding van Finse modeontwerpers als Satu Maaranen, Sophie Sälekari, Samuji en schoenenontwerper Minna Parikka. Kortom, er gaat een (mode)wereld voor je open!

Bijzondere bezienswaardigheden

Wanneer je eenmaal in Helsinki bent wil je uiteraard niet enkel Finse modeboetieken bezoeken en leuke kinderkleding – ook verkrijgbaar bij https://kidsbrandstore.nl – voor je kroost kopen. Er zijn tal van bezienswaardigheden in de Finse hoofdstad die je moet hebben gezien! Laat je kinderen de kinderkleding dragen die je zojuist voor hen gekocht hebt en neem hen mee naar de bijzondere rotskerk Temppeliaukio. Of breng een bezoek aan het Ateneum museum waar je kennis kunt maken met de kunstwerken van Finse kunstenaars!