Amalfikust, Italië

Amalfikust, Italië

De Amalfikust in Italië wordt een van de mooiste strandvakanties van Europa genoemd. De diversiteit van het eiland zorgt ervoor dat deze vakantie je een heerlijke, ontspannende vakantie kan bieden. Dit is dan waarschijnlijk ook de reden dat deze kust zo populair is bij Hollywoodsterren.

Deze kust is vandaag de dag nog niet het slachtoffer geworden van massatoerisme, wat betekent dat je hier nog goed van de authentieke Italiaanse sfeer kunt genieten. Je ziet dit ook terug in de vele restaurantjes. Ieder stadje of dorpje langs de kust van Amalfi heeft zijn eigen gerecht.

Amalfi kent ook een van de mooiste kustroutes van Europa. Hoewel het vanaf Nederland erg ver is om er naartoe te rijden, is het zeker de moeite waard om een auto te huren en een stukje te gaan rijden. Je komt dan langs allerlei prachtige Italiaanse dorpjes die ieder hun eigen karakter hebben.

Als je goed naar de architectuur van deze stad kijkt, zul je zien dat er vrijwel geen moderne gebouwen te vinden zijn. Dit maakt deze kust een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming voor mensen die van de authentieke geschiedenis van Italië willen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *