Een telefoonhoesje voor op reis

Een telefoonhoesje voor op reis

Wat je natuurlijk absoluut niet kan gebruiken op je rondreis in Europa is dat het scherm van je telefoon aan diggelen gaat, of dat hij door waterschade in zijn geheel niet meer werkt. Dus misschien wil je voor op reis iets meer bescherming dan je dagelijkse huis-, tuin- en keukenhoesje met screenprotector.

Op websites als Holdit.com/nl/ kun je browsen door een groot aanbod aan hoesjes. Holdit.com/nl/ heeft voor ieder wat wils. Hier zijn een aantal hoesjes die speciaal voor op reis wat extra bescherming en andere handigheidjes aan je telefoon kunnen bieden.

Soort reis

Misschien wil je op reis wel meer dan alleen een goede bescherming voor je telefoon, zoals bijvoorbeeld een hoesje dat ook je paspoort kan dragen. Als je een avontuurlijk type bent, wil je wellicht ook iets waterdichts. Wat extra handig kan zijn is een harde case met ritssluiting die is ontworpen om een powerbank en telefoon in te vervoeren. Het soort reis dat je maakt, bepaalt het soort hoesje dat je nodig hebt.

Alle hoesjes in deze lijst maken je telefoon veiliger en handiger.

1. Smartish iPhone 12/12 Pro Portemonnee case

Met deze case hou je al je benodigdheden bij elkaar. Het is een hoesje voor je telefoon, met daarnaast een sleuf de achterkant waar je pinpasjes, creditcards, legitimatie en gevouwen briefgeld in op kunt bergen. Laat je portemonnee lekker thuis en neem alleen mee wat je echt nodig hebt.

2. Skynew Hard Reisetui

Als de batterij van je telefoon leeg is, kun je net zo goed geen telefoon bij je hebben Een draagbare oplader is op reis essentieel. Deze case is ontworpen om RAVPower, Anker en andere opladers veilig in de interne band mee te nemen. De hardshell ritssluiting heeft een interne mesh pouch waar je je telefoon in kunt doen tijdens het opladen. Je kunt hem ook aan de buitenkant dragen om te gebruiken tijdens het laden.

3. Speck CandyShell Grip iPhone 11 Case

Niet speciaal ontworpen voor op reis, maar deze case biedt uitstekende bescherming voor stoten en krassen tijdens drukke en ruwe situaties op reis. De textuur van de case maakt dat je niet zo snel je telefoon zult laten vallen. Mocht dit toch gebeuren, dan is de case ontworpen om je telefoon voor een val van 3 meter te beschermen.

4. OtterBox Defender-serie

Met een drielaags systeem en een ingebouwde screenprotector beschermt de Otterbox je telefoon tegen krassen, stoten en vallen. Hij wordt geleverd met een riem-clip holster die je dubbel kunt vouwen als een kickstand voor video-streaming of FaceTime. Voor iedereen die buiten reist of overal waar extreme bescherming essentieel is, is dit een geweldige optie. De OtterBox beschermt bovendien tegen stof en vuil.

5. Matone Kristalheldere Schokabsorptie Case

Deze case is met zijn ‘naakte’ look perfect voor iedereen die een alledaagse hoes wil die niet te veel opvalt. De case is dun en licht en toont de elegante vormen van de iPhone in al zijn glorie, zonder in te leveren op schokabsorptie en krasbestendigheid.